LOF-labs

Voor de leraren die met een LOF aanvraag aan de slag zijn met hun idee voor beter onderwijs, organiseert LOF drie labs die een podium en een netwerk bieden van gelijkgestemde collega’s uit verschillende onderwijssectoren. Tijdens deze labs krijg je waardevolle feedback van collega’s en doe je concrete inzichten op over leidinggeven aan een veranderproces. Zo werk je tegelijkertijd aan het realiseren van je ideeën én aan je persoonlijke leiderschapskwaliteiten.

LOF-lab als springplank

De serie van drie LOF-labs, ongeveer één per drie maanden, vormt een springplank die ervoor moet zorgt dat je idee en eigen ontwikkeling in een versnelling komen. Tijdens deze bijeenkomsten staan jouw eigen activiteiten, lessen, vragen en ervaringen centraal. Een LOF-lab wordt zo ingericht dat iedereen op maat ondersteund wordt. Het maakt dus niet uit in welke fase van het proces je zit en met welk inhoudelijk onderwerp je bezig bent.

Deelnemende leraren ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de LOF-lab. Tijdens een van de bijeenkomsten nodigen we ook de schoolleiders van de leraren uit.

Naast de drie LOF-labs kun je uiteraard gebruik blijven maken van het groeiende netwerk van leraren; je werk als leraar met een missie is natuurlijk nooit af!

Meer informatie

Stel je vraag via het contactformulier