Dag 7 van mijn LOF

Zoals je ziet ben ik twee maanden verder. Ik heb even stilgelegen omdat ik thema’s aan het ontwerpen ben a.d.v. de taalmethode. Ik was totaal niet tevreden over wat ik papier zetten omdat de methode te veel aanwezig was in mijn uitwerkingen. Ik wil dat de thema’s eruit springen en dat we de methode daarbij kunnen gebruiken. Dus mijn motivatie was even ver weg. Maar dankzij mijn LOF-coach Lian ben ik weer enthousiast. Ze heeft mij gekoppeld aan Moniek. Wauw wat fijn om te brainstormen met iemand die zo enthousiast is!! Dank je wel Moniek! Vandaag heb ik via Teams met haar gepraat over thematisch werken in groep 3 en beetje 4. De manier van werken staat me heel erg aan. Circuit met een gewone les. Dat is inspirerend. Oke even bekijken of ik dit pad op kan gaan. De andere uitwerking laat ik even rusten en ga me nu even focussen op deze manier van werken en hoe ik daar thema’s in kan creëren. Jippie mijn motivatie is weer terug.

Ook heb ik contact gezocht met de OGO school met de vraag of ik met hen een online meeting kan doen. Dan heb ik hopelijk nog meer inspiratie om met thema’s in groep 3 en 4 aan de slag te gaan.

Over de blogger

John Doe

Wieteke van Hoek

Basisschool de Driesprong | PO
Wieteke van Hoek Geboren op 25 november 1980 Peuterspeelzaal, basisschool, MAVO, SPW + onderwijsassistent, PABO. Ik werk nu ongeveer 13 jaar in het basisonderwijs op basisschool de …

Plaats een reactie

Andere blogposts