Delen… dat heb ik gedaan!

Als ik de vraag krijg wat het LOF voor mij betekend heeft, is dat de tijd om dingen goed aan te pakken. Het W&T onderwijs op mijn school heb ik zeker in de lift gekregen. Eén van de voorwaarde van de LOF aanvraag is om te delen. Nou dat heb ik gedaan.
We hebben de techniektrofee gewonnen, zijn meerdere malen in de lokale krant verschenen. Ik ben bij omroep Brabant in de radio-uitzending geweest en ze hebben van Studio040 meerdere opnames gemaakt. We hebben bezoek gehad uit Zuid-Korea en vorige maand is er bezoek geweest van OCW.

juryrapport techniektrofee

Videopitch techniektrofee 

Studio040

Studio 040 uitreiking op school

Artikel het Eindhovens Dagblad  na bezoek uit Zuid-Korea

Bezoek OCW

Artikel Techniekpact 

Over de blogger

John Doe

Lianne Bonte

School voor Speciaal Basisonderwijs De reis van Brandaan | PO

Plaats een reactie

Andere blogposts