Eerste contact met stakeholder

Met de Robert Coppesstichting contact gehad en ons initiatief uitgelegd. Dit is een instelling voor mensen met een visuele beperking in Vught. De contactpersoon die ik sprak was erg enthousiast om samen met ons het onderwijs vorm te geven. We hebben een afspraak gemaakt om samen te praten over het initiatief en daar zal de teamleider dan ook bij zijn. Deze afspraak zal over anderhalve week plaatsvinden.

 

 

 

Over de blogger

John Doe

Rob Jans

Koning Willem 1 College | MBO
Mijn naam is Rob Jans, 34 jaar en ik woon in het Brabantse Nuenen met mijn vrouw en kinderen. Als omgangskundige ben ik opgeleid in het welzijnsvlak van het docentschap. Coaching, c…

Plaats een reactie

1 reactie

  1. Gevonden! Goed initiatief met veel connecties en samenwerkingsverbanden!

    Wieteke van Hoek

Andere blogposts