Gesprek met de Robert Coppesstichting

Het eerste gesprek is gevoerd. Met een teamleider en mijn contactpersoon gesproken via Zoom. We hebben overleg gehad over het initiatief en mijn kijk hier op. Ik heb ze uitgelegd dat we graag samen op willen leiden met hen en dat sprak erg aan. Er werden kritische vragen gesteld en ook voorwaarden gesteld van beide kanten.

Het gesprek gaf me energie en allen gingen we enthousiast uit de vergadering. Na 13 oktober weten we meer. Zij gaan nu intern aan de slag met het spreken van de juiste personen en draagvlak creëren en ik heb ondertussen met een collega van me contact gehad over het ontwikkelen van onderwijs.

Over de blogger

John Doe

Rob Jans

Koning Willem 1 College | MBO
Mijn naam is Rob Jans, 34 jaar en ik woon in het Brabantse Nuenen met mijn vrouw en kinderen. Als omgangskundige ben ik opgeleid in het welzijnsvlak van het docentschap. Coaching, c…

Plaats een reactie

Andere blogposts