Ik ontwikkel… een onderzoekscyclus!

Mijn naam is Sanne Hulst. Ik ben leerkracht op Kindcentrum Talent.nl. Het afgelopen half jaar ben ik één dag in de week bezig om het thematisch werken bij ons op school verder te ontwikkelen. Hiervoor heb ik een aanvraag gedaan bij het LerarenOntwikkelFonds: Mijn Bewijsdoelen.

Sanne Hulst Ik ontwikkelDe afgelopen periode heeft mij naast het ontwikkelen van het onderwijs ook inzicht gegeven in mijzelf als onderwijsontwikkelaar, en mijn eigen kwaliteiten en valkuilen als leerkracht. Wat is mijn visie op goed onderwijs en hoe kan ik mijn kwaliteiten inzetten binnen het team? Bij de start van het LOF-traject had ik niet verwacht dat de ontwikkeling van mijzelf als leerkracht zo’n grote rol zou spelen.

Het doel van onze aanvraag is om een onderzoekscyclus te creëren voor kinderen die bij onze onderwijsvisie past. Met deze onderzoekscyclus willen wij het thematisch werken bij ons op school verder ontwikkelen. Vorig jaar hebben wij ervaren dat het ontwikkelen van onderwijs veel tijd vraagt. Dat is de reden geweest om een LerarenOntwikkelFonds-aanvraag te doen, hierdoor is het nu mogelijk om een dag in de week onderwijs te maken en mijzelf verder te ontwikkelen.

Over de blogger

John Doe

Sanne Hulst

Kindcentrum Talent.nl | PO

Plaats een reactie

Andere blogposts