Inspiratiesessie docentencongres

Op maandag 25 november was het zover. Ik mocht een tweetal inspiratiesessies geven op het docentencongres in Hilversum.

In een setting met een kleine 40 mensen heb ik uitleg gegeven over het trialoog/driehoeksgesprek. Tijdens de presentatie heb ik verteld wat de visie is van mijn school en waarom wij dus het trialoog hebben ingevoerd. Ook de inhoud van het trialoog en de manier waarop wij het organiseren heb ik verteld en gedeeld met deze collega’s.

Elke aanwezige docent heeft een boekje gekregen met uitleg hoe wij het trialoog vorm gegeven hebben en alle formulieren welke wij gebruiken hiervoor. Deze heb ik ook allemaal digitaal gedeeld zodat het trialoog niet iets is wat alleen CSG Het Noordik doet, maar dat het overal word gedaan.

Het allermooiste is dat er van de docenten welke er waren er een heel aantal enthousiast waren. Deze hadden diverse vragen, maar ook weer ideeën waar wij als Het Noordik weer verder mee kunnen.

 

Zie ook mijn presentatie: https://voortgezetleren.nl/?attachment_id=3539

https://voortgezetleren.nl/?attachment_id=3539

 

 

 

Over de blogger

John Doe

Jeroen Bos

Protestants Scholengemeenschap Het Noordik voor Lyceum Havo Mavo Vbo Lwoo | VO
Ik ben Jeroen Bos, docent wiskunde en rekenen aan CSG het Noordik. Binnen onze vestiging is een grote verandering aan de gang. Van klasgestuurd onderwijs naar gepersonaliseerd onderwijs…

Plaats een reactie

Andere blogposts