LAB 1

De eerste LAB dag. Wat gaat het worden? en alles online. Mijn ICT skills worden vandaag op de proef gesteld wat me ook iets wat onzeker maakt.

Helaas is het niet gelukt om mijn Pitch te delen. Daar baal ik flink van omdat dit onderdeel toch wel buiten mijn comfort zone was. Het was gelukt om er een filmpje van te maken en was er eigenlijk best trots op. Gelukkig heb ik de link kunnen delen via de mail met mijn Expertise groep.

Ik was ook wel benieuwd met welke collega’s ik in het groepje zat. Hebben wij een link met elkaar ook al werkt de ene op het VO en de andere in het PO. Maar het was zeer inspirerend en een fijne club mensen bij elkaar. Qua werken met connecties kan ik veel van deze groep leren. Ik ga eens kijken wat Linkedin mij kan brengen. Bedankt voor de tip.

Ik heb een woordweb (zo noemden ze het niet en ik ben de naam even kwijt) gemaakt over hoe ik nu in mijn initiatief staat.

Daarnaast een inspirerende Webinar Pedro de Bruykere bijgewoond online.

Op naar de volgende LAB-dag!

 

Over de blogger

John Doe

Wieteke van Hoek

Basisschool de Driesprong | PO
Wieteke van Hoek Geboren op 25 november 1980 Peuterspeelzaal, basisschool, MAVO, SPW + onderwijsassistent, PABO. Ik werk nu ongeveer 13 jaar in het basisonderwijs op basisschool de …

Plaats een reactie

Andere blogposts