18 september 2019: meld je aan voor LOF festival

Wij vinden dat alle leraren LOF verdienen voor het fantastische werk dat zij doen om het onderwijs beter te maken. Daarom zetten we jou als pionierende leraar graag in het zonnetje tijdens het LOF-festival. Het festival vindt plaats op woensdag 18 september in de Reehorst in Ede. Ontmoet er andere vernieuwers in het onderwijs, neem deel aan inspirerende workshops en krijg de LOF die je verdient!

Zorg dat je deze dag niet mist en meld je snel aan via het aanmeldformulier.*

Wat kun je verwachten?

Het festival is een ontmoetingsplaats voor vernieuwers, met inspirerende workshops zoals Gamen met je klas, interessante lezingen van bijvoorbeeld Per-Ivar Kloen over Maker education: een idee is niet genoeg! en een meesterlijk optreden van Meesters met dromen – Vincit qui se vincit, bekend van hun succesvolle marathon over onderwijs. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vele ontmoetingen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere pionierende leraren. Dompel je onder in een ongedwongen festivalsfeer en laat je verrassen door alles wat we voor jou in petto hebben.

Verzorgen van een workshop

Tijdens het festival staat ‘delen, delen, delen’ van opgedane kennis en ervaring centraal. Door te delen versterk je je netwerk en profiteren leraren van elkaar. Als ervaren pionier vragen we jou om ook je kennis en ervaringen te delen. Dit kan in de vorm van een workshop, een lezing of een gesprekstafel. Als je hier enthousiast van wordt, stuur dan een mail naar lof@caop.nl.

Neem een collega mee

Om zoveel mogelijk mensen te inspireren, kun je ook je collega meenemen. Meld je samen aan  voor het LOF-festival!

Praktische informatie

Wanneer? Woensdag 18 september
Hoe laat? 09.30 – 16.00 uur met na afloop een borrel
Waar? Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Aanmelden? Meld je aan via het inschrijfformulier

We kijken er naar uit jou (en je collega) op woensdag 18 september te ontvangen!

 

* Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, krijgen LOF-deelnemers en oud LOF-deelnemers voorrang tot het festival. Daarop volgend krijgen coaches, juryleden, onderzoekers en andere innovatieve leraren (po, vo en mbo) toegang tot het festival. Aanmeldingen met acquisitie doeleinden worden niet op prijs gesteld.