Hoogbegaafdheid, parels en kiezels delen: LOF-regiolab op 6 april

Hoe ga je op school om met hoogbegaafde leerlingen? Welke positieve ervaringen (parels) en welke minder goede ervaringen (kiezels) willen jullie delen? Zijn jullie als team ook altijd bezig om het onderwijs te verbeteren en te vernieuwen? Meld je dan aan voor het LOF-regiolab over hoogbegaafdheid. Een inspirerende bijeenkomst op maandag 6 april in Duiven (Gld).

Waarom dit LOF-regiolab

Het LOF-regiolab draait om kennis delen en van elkaar leren. Zo ontstaat krachtig leraarschap en wordt er zichtbaar wat er in de regio allemaal gebeurt als het om hoogbegaafdheid gaat.

Waar en wanneer

Het LOF-regiolab vindt plaats op 6 april 2020 van 16:00 tot 19:30 uur in het Convent, Saturnus 5, 6922 LX Duiven. De bijeenkomst is inclusief een warme maaltijd en een drankje.

Voor wie

Het regiolab staat open voor leraren in het po en vo.

Wat staat er op het programma

Er zijn twee interessante sprekers op deze bijeenkomst:

  • Marianne van Zetten, coach, trainer bij De Verheldering en trainer, ontwikkelaar en opleidingscoördinator bij Novilo;
  • Dr. W.A.M. (Willy) Peters, GZ-psycholoog, NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog en supervisor.

Daarnaast doe je kennis en inspiratie op door verhalen van andere innovatieve leraren. We wisselen succesvolle praktijkvoorbeelden met elkaar uit en je hoort alles over de LOF-aanpak, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en op het realiseren van onderwijsverbetering.

Meld je aan!

Kom je ook kennis delen en leren over hoogbegaafdheid? Er zijn 35 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan met een email naar: m.vantoor@candea.nl  Vermeld je naam, de school waar je werkt en je eventuele dieetwensen. Deelname is gratis.