Maak het mee met Maakonderwijs: LOF-regiolab op 23 maart

Werk jij als docent in Brabant, Zeeland of Limburg? Ben je ook altijd bezig jouw lessen en onderwijs te verbeteren en te vernieuwen? Meld je dan aan voor het LOF-regiolab over maakonderwijs in ‘s-Hertogenbosch. Een inspirerende bijeenkomst waar het uitwisselen van kennis en ervaring tussen docenten centraal staat.

Waar en wanneer

Het LOF-regiolab vindt plaats op op maandag 23 maart 2020 van 16.00 tot 19.00 uur op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch (mbo).

Wat staat er op het programma

Drie docenten van het Koning Willem I College organiseren dit regiolab: Jochem Jonkers (Bouw-Infra, Architectuur & Meubeldesign), Juriaan Achthoven en Jan van Gemert (Media, Art & Design). Via coachende werkvormen en workshops staan we tijdens deze bijeenkomst stil bij wat jou als docent inspireert. We wisselen succesvolle praktijkvoorbeelden met elkaar uit over vernieuwende ideeën en werkvormen. Onderwijs in techniek, theater en media bijvoorbeeld. Ook maken we afspraken over verdere samenwerking in de regio.

Meld je aan!

Kom je ook kennis delen? Er zijn 25 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan en we nemen contact met je op. Deelname is gratis. MAAK het mee!