Meld je aan voor het LOF-festival op 4, 5 en 6 oktober

Tot en met 6 oktober kun je tijdens de LOF-driedaagse deelnemen aan inspirerende LOF-workshops en activiteiten voor het mbo, vo en po. Wil jij er (online) bij zijn? Meld je snel aan! Op 6 oktober kun je nu ook fysiek deelnemen.

Online en fysiek deelnemen

Op 4, 5 en 6 oktober kun je online deelnemen aan onze workshops. Denk aan een workshop Urban Teaching (op 4 oktober) van Adnan Delić en Brechje Brand-Nekkers, of het bespreken van moeilijke onderwerpen in de klas (op 5 oktober)van Renda Wolthaus. Op 6 oktober bestaat ook de mogelijkheid om fysiek aanwezig te zijn op locatie De KAS in Woerden van 13.30 uur tot 19.00 uur. Er is nog een aantal plekken beschikbaar, dus vol = vol.

Naast het live bijwonen van de workshops – die ook online te zien zijn op 6 oktober – kun je als extraatje deelnemen aan de live workshop van Jan van Gemert, docent theater mbo. Met de stelling Het LOF-gedachtegoed voor alle leraren gaat hij, samen met enkele theaterstudenten, in deze interactieve workshop aan de slag. Met ‘de zes denkhoeden’ van Edward de Bono kun je vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstelling of probleem kijken. Deze methode gaat uit van het idee dat mensen problemen vaak op eenzelfde manier benaderen. Maar door steeds een andere denkhoed te gebruiken, word je gedwongen het probleem ook eens van een andere kant te bekijken.

Verder kun je 6 oktober met andere LOF-leraren, onder het genot van een hapje en drankje, stil staan bij de afgelopen jaren. Maar je kunt samen bespreken hoe je verder kunt gaan met innoveren de komende periode, in welke vorm dan ook.

 

LET OP: de locatie (De KAS in Woerden) hanteert de huidige coronaregels voor evenementen. Dat betekent dat je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag moet kunnen laten zien bij fysieke deelname op 6 oktober. Kijk op deze website voor meer informatie en hoe je aan zo’n bewijs of testuitslag komt.

 

Snackbox

Bekijk ook de LOF-snackbox, met allemaal waardevolle LOF-producten zoals filmpjes, podcasts, tips en diverse artikelen over onderwijsinnovaties! Ook Beeld en Geluid levert een bijdrage aan onze snackbox met bijvoorbeeld een mediacollege van filosoof Bas Haring. Hij legt de begrippen wetenschap en filosofie op een toegankelijke manier uit. 

 

Aanmelden