Tweetalig onderwijs in de spotlights tijdens LOF-regiolab op 14 april

Werk jij als docent of coördinator tweetalig onderwijs (tto) in Midden-Nederland? Ben je ook altijd bezig jouw lessen en onderwijs te verbeteren en te vernieuwen? Meld je dan aan voor het LOF-regiolab over tweetalig onderwijs. Een inspirerende bijeenkomst waar het uitwisselen van kennis en ervaring tussen leraren centraal staat.

Drie tto-coördinatoren (Jantien Spijker, RSG Broklede, Patrick de Boer en Renda Wolthaus, KWC Culemborg) organiseren het LOF-regiolab op dinsdag 14 april van 14.00 – 17.00 uur op het Koningin Wilhelmina College in Culemborg. Via coachende werkvormen staan we tijdens deze bijeenkomst stil bij wat jou als tto-docent inspireert. We oefenen met Patrick de Boer de CLIL didactiek. We wisselen succesvolle praktijkvoorbeelden met elkaar uit over vernieuwende ideeën en werkvormen. Ook maken we afspraken over verdere samenwerking in de regio.

Kom je ook kennis delen? Er zijn 50 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via het aanmeldfomulier. Het Koningin Wilhelmina College in Culemborg is goed bereikbaar per ov en auto en deelname is gratis.

Voor vragen of meer informatie over LOF-regiolabs kun je een mail sturen aan lof@caop.nl.

We kijken er naar uit je op dinsdag 14 april te mogen ontvangen!