Toolkit LOF leraren

Hoe communiceer je over LOF en hoe zet je jouw initiatief op de kaart? Onderstaande linkjes helpen je kennis over jouw initiatief en het principe van LOF zo breed mogelijk te delen. Zo kan je andere leraren inspireren en brengen we met elkaar een beweging op gang om van elkaar te leren en zo het onderwijs in de klas te verbeteren.

Benader regionale en lokale media

In deze factsheet vind je tips hoe je jouw onderwijsinnovatie onder de aandacht kunt brengen bij (lokale) pers en hoe je het bereik van jouw initiatief via kranten en vakbladen kunt vergroten. Ook vind je hier de e-mail adressen van alle regionale kranten en een overzicht van relevante vakbladen.

Jouw LOF-initiatief op social media

Dit document bevat een korte checklist hoe je jouw initiatief op social media kan delen. Ook vind je hier alle social media pagina’s en groepen overzichtelijk op een rij.

LOF presentatie

Deze Powerpoint presentatie, of gedeeltes ervan, kun je gebruiken om informatie over het LOF te delen.

Praatplaat

LOF is van, voor en door leraren uit po, vo en vmbo. Met deze praatplaat maak je voor schoolleiders, bestuurders en anderen inzichtelijk wat LOF voor de leraar betekent.

Flyer met ontwikkelprincipes

In deze flyer lees je 10 ontwikkelprincipes van het LOF. Dit zijn de uitgangspunten die bij elke LOF-traject worden gehanteerd. De flyer kun je delen met leraren die over een ontwikkelinitiatief nadenken.

Krant ‘Jij maakt het onderwijs’ bestellen

Via dit aanvraagformulier kan je de LOF-krant bestellen. Hierin worden verschillende LOF-initiatieven uitgelicht. De krant kan je bestellen om uit te delen in jouw netwerk en organisatie. Mail het aanvraagformulier naar lof@caop.nl

Buttons ‘LOF voor de leraar’ bestellen

Via dit aanvraagformulier kan je LOF-buttons bestellen. Op deze button staat LOF-voor de leraar en is bedoeld voor alle leraren die volgens jou LOF verdienen. Mail het aanvraagformulier naar lof@caop.nl