Voorbereiding gesprek stakeholder

Binnen ons college hebben we een collega die zich veel bezig houdt met externe contacten en daar heb ik een afspraak mee gemaakt om beslagen ten ijs te komen als ik een afspraak zou hebben met de Robert Coppesstichting. Hij heeft me allerlei tips gegeven over het gesprek zoals het opstellen van een intentie tot samenwerking. Hiernaast heb ik met enkele collega’s gesproken die eerder leren op locatie opgezet hebben voor een andere doelgroep. Zij hebben me ook tips gegeven die ik in deze eerste fase kon gebruiken.

Volgende week het gesprek!

 

Over de blogger

John Doe

Rob Jans

Koning Willem 1 College | MBO
Mijn naam is Rob Jans, 34 jaar en ik woon in het Brabantse Nuenen met mijn vrouw en kinderen. Als omgangskundige ben ik opgeleid in het welzijnsvlak van het docentschap. Coaching, c…

Plaats een reactie

Andere blogposts