Zeeuws handwerk erfgoed versus de Zeeuwse jeugd OP TOUR!!

Van 3 tot en met 22 juni exposeren Zeeuwse jongeren van het Goese Lyceum hun zelfgemaakte kunstwerken in het kader van het project Zeeuws handwerkerfgoed in het Zeeland Paviljoen op de eerste verdieping in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

https://www.de-faam.nl/nieuws/cultuur/731507/expositie-zeeuws-handwerkerfgoed-versus-de-zeeuwse-jeugd-?redir

 

Dit is onze derde expositie in twee maanden. Onze eerste expo was in het Gasthuis te Goes.

Hier mochten mijn leerlingen hun gemaakte kunstwerkjes laten zien aan de bewoners. Meerdere hoog bejaarde dames kwamen kijken wat de jeugd van tegenwoordig gehandwerkt had.. Ze waren niet over alles te spreken. Sommige werkjes waren slordig afgewerkt maar andere waren weer zeer goed gelukt. De kunstwerkjes mochten 2 weken blijven liggen.

 

Na deze twee weken gingen de kunstwerkjes naar het stadskantoor in Goes. In de grote hal, in vitrines, lag het werk 3 weken te pronken.

Zelfs wethouder van der Reest kwam ons welkom heten tijdens ons bezoek. Ook Goestig, een online platform, kwam ons bezoek filmen. (dit filmpje is te zien op de Facebook pagina van Goestig)

https://www.facebook.com/goestig/videos/389809875081861/

En sinds afgelopen weekend is de expositie in het Zeeuws Plan Bureau in Middelburg te bewonderen.

 

Hoe tof!!! We zijn op tour!!!!!

Over de blogger

John Doe

Eva martens

Pontes voor Lyceum Atheneum Havo Mavo Vbo Pro en Lwoo | VO
vrouw van 42, maart '77 moeder van 2, '07-'09 getrouwd mavo in Terneuzen mbo mode en kleding Tilburg hbo Willem de Kooning Rotterdam docente Kunst en Cultuur, CKV in Vlaardingen, …

Plaats een reactie

Andere blogposts